Komposztálási témák

NatureFlex alapanyag

2024.02.13 07:54
Admin

A NatureFlex nevű anyag fa rostból előállított átlátszó, zsírálló alapanyag. A fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Az alapanyag ipari és otthoni komposztálásra is alkalmas. Masszív és sokoldalúan felhasználható átlátszó és ablakos tasakok készülnek belőle, melyek egyaránt használhatók hideg és meleg ételek csomagolásához.

 

Minden, amit érdemes tudni a pálmalevélről

Ha tippelnünk kellene, hogy a pálmalevélről egy tengerparti nyaralás vagy a műanyagot helyettesítő alternatív alapanyag jut az emberek többségének eszébe, az első opció mellett tennénk le a voksunkat. Te mire gondoltál? Bejönne a tippünk? Kevesen tudják, de a pálmalevelet rendkívül sokoldalúan fel lehet használni, így a mai blogbejegyzés központi témája ez az alternatív alapanyag lesz.

A pálmák legtöbb fajtája a trópusokon, illetve a szubtrópusokon érzi jól magát. Az Adaka pálma a pálmák között egy olyan egyedülálló növény, melynek a gyümölcse is szüretelt és felhasznált, gyakorlatilag folyamatosan termel leveleket a növekedési periódusban. Korábban ezeket a leveleket elégették, ma azonban a természetesen lehullott pálmaleveleket összegyűjtik, a gyártási folyamat során 120 fokon préselik a végleges formára. A megfelelő tisztítási és gyártási folyamat elvégzése után exkluzív kivitelű tálakat és tálcákat állítanak belőle elő. Valamennyi termék egyedülálló formavilággal rendelkezik, ami az anyag szerkezetéből adódik. Fontos megjegyezni, hogy a gyártási folyamat alatt semmilyen adalékanyag nem kerül a termékbe, csupán a levelek saját anyagából kioldódó természetes ragasztóanyag biztosítja a rendkívüli stabilitást.

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.