Vegware papír duplafalú, pingvin mintás pohár (220 ml)

Elérhetőség: Nincs raktáron
Csak 0 maradt
CikkSzám:
VDW-8-XMPN
46,27 Ft 36,43 Ft

Vidd haza a karácsonyi vásár hangulatát! A szeretet ünnepe lassan itt kopogtat az ajtónkon, hamarosan jön a karácsonyi csúnya pulcsik, a mályvacukros forró csokik és a kihagyhatatlan forralt borok ideje!

Vidd haza a karácsonyi vásár hangulatát! A szeretet ünnepe lassan itt kopogtat az ajtónkon, hamarosan jön a karácsonyi csúnya pulcsik, a mályvacukros forró csokik és a kihagyhatatlan gyümölcsteák ideje!

Visszatekintve 2020-as év rengeteg szempontból rendhagyó volt, megannyi változással és alkalmazkodással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el kell engednünk a forralt bortól és kürtöskalácstól illatozó karácsonyi vásár hangulatát, csak más kontextusba kell helyezni. A Vegware duplafalú a jegesmedve, pingvin és szarvas mintás kartonpoharai a vágyott karácsonyi vásár hangulatát csempészik be otthonunkba és aligha akad olyan ember, aki nem posztolná szívesen a szerelmes jegesmedve párt és a táncoló pingvineket ábrázoló poharakat Facebook-ra vagy Instagramra. A poharak családi kiszerelése lehetővé teszi, hogy a családból vagy baráti társaságból mindenki egyforma pohárból kortyolgassa kedvenc karácsonyi italát.

A kínálatunkban helyet kapó termékek a többféle dizájnon túl duplafalúak, így bármennyire legyen forró az ital, senki ujjait nem fogja megégetni. A többféle méretben kapható poharak a Vegware többi melegitalos termékéhez hasonlóan FSC és Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Csomagolási adatok:

500 db/ karton
20 csomag / karton 
25 db / csomag 

A 8oz Dupla falú, pingvin mintás zöld színű poharak csak kartonos mennyiségben rendelhetőek. Ettől eltérő kiszerelési igény esetén, kérjük vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

További információ
Gyártó Vegware
Magasság (mm) 90
Kartonos kiszerelés (db/karton) 500
Csomag kiszerelés (db/csomag) 25
Anyag Papír
Szín Mintás
Nyomtatható Nem
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Vegware papír duplafalú, pingvin mintás pohár (220 ml)