PLA salátás tál 720ml, 192x192x65mm, fedővel

Elérhetőség: Nincs raktáron
Csak 0 maradt
CikkSzám:
N582
205,11 Ft 161,50 Ft

ÉPPEN NINCS RAKTÁRON?

Ha a termék jelenleg nem elérhető a komáromi raktárunkban és szeretnél rendelni, akkor kérjük, hogy keresd munkatársunkat a megszokott elérhetőségeink egyikén.

Várható átfutási idő: 10-15 munkanap

PLA salátákhoz való elviteles tálunk átlátszó, így biztosak vagyunk benne, hogy a tálban tálalt vitamindús saláta izgalmas színvilága sok tekintetet vonz majd. Elviteles tálaink többféle méretben érhetők el, hogy a saláták esetében is legyen környezetbarát alternatíva kompromisszumok nélkül.
Az elviteles salátás tál alapanyagául szolgáló PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül,
ezért biológiai úton lebontható. A PLA melletti érvként szól még, hogy az előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében. A PLA-ból készült termékek közvetlenül érintkezhetnek az élelmiszerekkel, ezért kiválóan alkalmasak élelmiszerek elsődleges csomagolására. Az alapanyag azonban érzékeny a hőre, így hideg ételekhez és italokhoz ajánljuk.

További információ
Gyártó Naturesse
Súly (kg / doboz) 37
Anyag PLA
Csomag kiszerelés (db/csomag) 50
Kartonos kiszerelés (db/karton) 300
Szín Átlátszó
Hosszúság (mm) 192
Szélesség (mm) 192
Magasság (mm) 65
Nyomtatható Igen
Osztás 1
Írd le az értékelésedet
Vélemény:PLA salátás tál 720ml, 192x192x65mm, fedővel