Sabert biológiailag lebomló cukornád elviteles doboz behajtható tetővel 500ml 13x13cm

Elérhetőség: Raktáron
Csak 150 maradt
CikkSzám:
PUL42050160
92,56 Ft 72,88 Ft

ÉPPEN NINCS RAKTÁRON?

Ha a termék jelenleg nem elérhető a komáromi raktárunkban és szeretnél rendelni, akkor kérjük, hogy keresd munkatársunkat a megszokott elérhetőségeink egyikén.

Várható átfutási idő: 10-15 munkanap

Sabert biológiailag lebomló cukornád elviteles doboz behajtható tetővel 500ml 13x13cm csak 150 darabonként vásárolható

“Nyűgözze le ügyfeleit ezzel a rendkívül innovatív és “all-in-one” fenntartható megoldással! A “BePulp Meal Box to Go” termékcsalád tökéletesen kielégíti a “Food to Go“ ételek és a kiszállított ételek piacának igényeit is: A kiváló minőségű anyagok ötletes kialakítással együtt merevséget és erőt nyújtanak.


A kiemelkedő és figyelemfelkeltő dizájn emellett javítja üzletének és ételeinek megjelenését is. Könnyen megfogható és magával vihető, és tökéletes az elvitelre. Innovatív zárási koncepcióját a szállítási szolgáltatók szempontjai alapján tesztelték.


Az “all-in-one” és egymásra rakható “BePulp Meal Box to Go” megoldások javítják a helyigényt és időt takarítanak meg, mert könnyen megtölthetők, összecsukhatók és bezárhatók. Ez a sorozat "kanalazható" megoldást kínál a lekerekített sarkoknak köszönhetően, minden ételhez alkalmazható és mikrohullámúzható is!

További információ
Gyártó Sabert
Anyag Cukornád
Csomag kiszerelés (db/csomag) 150 db / csomag
Kartonos kiszerelés (db/karton) 300 db / karton
Szín Natúr
Hosszúság (mm) 130
Szélesség (mm) 130
Osztás 1
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Sabert biológiailag lebomló cukornád elviteles doboz behajtható tetővel 500ml 13x13cm