ISMERJ MEG BENNÜNKET - AZ ÖKOTERMÉK CSAPATA

Az Ökotermék Csapata

RÓLUNK

Hiszünk benne, hogy szuperképességek nélkül egy kis odafigyeléssel szuperhősökké válhatunk, főleg, ha a bolygónk megmentéséről van szó. Éppen ezért gyártunk és forgalmazunk 100%-ban lebomló, környezetbarát alternatívákat a műanyag hulladék visszaszorításáért. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több termék esetében tudjatok környezettudatos döntést hozni.
A Proud2beHUN termékeink hazai gyártásúak, az előállítási folyamat során pedig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezeti terhelést minimalizáljuk. Termékeinknél a kiváló minőség, az egyedi design és a komposztálhatóság sem kompromisszum kérdése. Nekünk nem mindegy. És Neked?
Tibor
Tibor
Péter

Péter

Ádám

Ádám

Boglárka

Bogi

TÖRTÉNETÜNK


A komáromi gyökerekkel rendelkező Ökosys Zrt.-t az 1990-es évek végén Ökosys Bt. néven alapították meg azzal a céllal, hogy üzleti partnereinek támogatást nyújtson a környezetvédelemmel kapcsolatos céljaik megvalósításában. A tulajdonosok fokozatosan építették ki a mára szélessé vált portfóliójukat, foglalkoznak többek között eszközök forgalmazásával, vállalati tanácsadással, pályázati menedzsmenttel, környezetbarát termékek gyártásával és forgalmazásával, emellett nyújtanak reklámgrafikai szolgáltatást is. A vállalat életében a környezettudatosság a kezdetek óta központi szerepet tölt be az üzleti területtől függetlenül. 1999-ben – az alapítás évében - az első szolgáltatás a környezeti értékek megóvásával, valamint a vállalatirányítási rendszerek bevezetésével és működtetésével volt kapcsolatos.

A vállalat 2007-ben reagálva a piaci trendekre legfőbb célként a vállalatirányítási rendszerek működtetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok erősítését tűzte ki célul, ugyanebben az évben kezdte el forgalmazni a MARSWAY vállalat világszerte újdonságnak számító környezetbarát lebomló és csomagolóanyagokat és energiatakarékos elektronikai termékeit. A MARSWAY megszűnése után az akkor már Ökosys Zrt. néven működő vállalat vezetősége úgy döntött, új szintre emelik a környezetvédelmet, aminek eredményeképp 2014-ben alapították meg az Ökotermék márkát. Az Ökotermék márkajelzéssel ellátott, a vállalat által gyártott és forgalmazott termékcsoportok 100%-ig lebomló helyettesítő alternatívái a piacon jelenleg elterjedt műanyagoknak, a termékek létjogosultságát pedig mi sem támasztja jobban alá, mint az egyre inkább előtérbe kerülő környezeti problémák, a vállalati és fogyasztói oldal növekvő tudatossága és nyitottsága az ilyen jellegű termékek iránt.