ISMERJ MEG BENNÜNKET - AZ ÖKOTERMÉK CSAPATA

Az Ökotermék Csapata

RÓLUNK

Hiszünk benne, hogy szuperképességek nélkül egy kis odafigyeléssel szuperhősökké válhatunk, főleg, ha a bolygónk megmentéséről van szó. Éppen ezért gyártunk és forgalmazunk 100%-ban lebomló, környezetbarát alternatívákat a műanyag hulladék visszaszorításáért. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több termék esetében tudjatok környezettudatos döntést hozni.
A Proud2beHUN termékeink hazai gyártásúak, az előállítási folyamat során pedig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezeti terhelést minimalizáljuk. Termékeinknél a kiváló minőség, az egyedi design és a komposztálhatóság sem kompromisszum kérdése. Nekünk nem mindegy. És Neked?
Tibor
Tibor
Péter

Évi

Ádám

Vica

Boglárka

Bogi

Szasza
Szasza
Péter

Attila

Ildikó

Ildikó

Boglárka

Te is szerepelhetsz ezen az oldalon! 

TÖRTÉNETÜNK


A komáromi gyökerekkel rendelkező Ökosys Zrt.-t az 1990-es évek végén Ökosys Bt. néven alapították meg azzal a céllal, hogy üzleti partnereinek támogatást nyújtson a környezetvédelemmel kapcsolatos céljaik megvalósításában. A tulajdonosok fokozatosan építették ki a mára szélessé vált portfóliójukat, foglalkoznak többek között eszközök forgalmazásával, vállalati tanácsadással, pályázati menedzsmenttel, környezetbarát termékek gyártásával és forgalmazásával, emellett nyújtanak reklámgrafikai szolgáltatást is. A vállalat életében a környezettudatosság a kezdetek óta központi szerepet tölt be az üzleti területtől függetlenül. 1999-ben – az alapítás évében - az első szolgáltatás a környezeti értékek megóvásával, valamint a vállalatirányítási rendszerek bevezetésével és működtetésével volt kapcsolatos.

A vállalat 2007-ben reagálva a piaci trendekre legfőbb célként a vállalatirányítási rendszerek működtetésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok erősítését tűzte ki célul, ugyanebben az évben kezdte el forgalmazni a MARSWAY vállalat világszerte újdonságnak számító környezetbarát lebomló és csomagolóanyagokat és energiatakarékos elektronikai termékeit. A MARSWAY megszűnése után az akkor már Ökosys Zrt. néven működő vállalat vezetősége úgy döntött, új szintre emelik a környezetvédelmet, aminek eredményeképp 2014-ben alapították meg az Ökotermék márkát. Az Ökotermék márkajelzéssel ellátott, a vállalat által gyártott és forgalmazott termékcsoportok 100%-ig lebomló helyettesítő alternatívái a piacon jelenleg elterjedt műanyagoknak, a termékek létjogosultságát pedig mi sem támasztja jobban alá, mint az egyre inkább előtérbe kerülő környezeti problémák, a vállalati és fogyasztói oldal növekvő tudatossága és nyitottsága az ilyen jellegű termékek iránt.