Csatlakozz Te is a partner programunkhoz

ÜDVÖZLÜNK AZ ÖKOTERMÉK WEBOLDALÁN

Csapatunk 2013 óta dolgozik azon, hogy környezetbarát alternatívát nyújtson Számodra, légy akár környezettudatos megoldást kereső vállalkozó vagy tudatosságot a mindennapi életébe csempészni kívánó magánember.

A környezetbarát alternatíva a mi értelmezésünkben azt jelenti, hogy 100%-ig lebomló, bababarát termékeket gyártunk és forgalmazunk. Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkban számos termék közül választhatsz, legyen szó tányérokról, tálcákról, poharakról, elviteles dobozokról, evőeszközökről, tasakokról, zacskókról vagy szívószálakról. Termékeink olyan alapanyagokból készülnek, mint a cukornád, pálmalevél, PLA, fenntartható erdőgazdaságból származó papír vagy fa, melyek mind-mind 100%-ig komposztálhatók. Azért, hogy megkönnyítsük a döntésedet, minden termékünk mellett feltüntettük, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, így egyszerűen ki tudod választani a Számodra megfelelő alternatívát. Ha kifejezetten fontos, hogy hazai gyártású termékek közül vásárolj, akkor Neked a Proud2BeHUN jelzésű termékeinket ajánljuk.

Azokra is gondolunk, akik nem szeretnének lemondani a saját, egyedi elképzeléseikről: PLA és papír poharainkat, fa evőeszközeinket, cukornád elviteles dobozainkat, PLA salátás tálainkat és szalvétáinkat is kérheted egyedi dizájnnal. Ígérjük, sem a saját logódról, sem az unikornis dizájnról nem kell lemondanod.

Bemutatótermünkben arra is van lehetőség, hogy személyesen is megismerd termékeinket. Várunk szeretettel komáromi bemutatótermünkbe, hogy egy finom, főzölgő kávé mellett jobban megismerkedhess az Ökotermék csapatával és termékeinkkel.

Tudjuk, hogy az internet az információk kiapadhatatlan forrása, de ha mégis nálunk szeretnél több információt megtudni az általunk használt alapanyagokról vagy a legfrissebb fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos hírekről, akkor nézz szét a blogunkban, ahol rendszeresen frissülő tartalmakkal várunk Titeket.

Hiszünk benne, hogy változást csak közös összefogással tudunk elérni, ezért indítottuk útjára az Ökotermék partnerprogramjait. Amennyiben környezetbarát megoldásokat kereső vállalkozó vagy, fedezd fel a partnerprogramjaink nyújtotta lehetőségeket.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

Partnerek

REGISZTRÁLJ MOST

  • Gyorsabb vásárlás
  • Akár több cím mentése
  • Megrendelések nyomonkövetése
  • Elsők között értesülhetsz az akciókról

FIÓK LÉTREHOZÁSA

Készítsd el felhasználói fiókodat pár kattintással.