Csatlakozz Te is a partner programunkhoz

ÜDVÖZLÜNK AZ ÖKOTERMÉK WEBOLDALÁN

Csapatunk 2013 óta dolgozik azon, hogy környezetbarát alternatívát nyújtson Számodra, légy akár környezettudatos megoldást kereső vállalkozó vagy tudatosságot a mindennapi életébe csempészni kívánó magánember.

A környezetbarát alternatíva a mi értelmezésünkben azt jelenti, hogy 100%-ig lebomló, bababarát termékeket gyártunk és forgalmazunk. Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkban számos termék közül választhatsz, legyen szó tányérokról, tálcákról, poharakról, elviteles dobozokról, evőeszközökről, tasakokról, zacskókról vagy szívószálakról. Termékeink olyan alapanyagokból készülnek, mint a cukornád, pálmalevél, PLA, fenntartható erdőgazdaságból származó papír vagy fa, melyek mind-mind 100%-ig komposztálhatók. Azért, hogy megkönnyítsük a döntésedet, minden termékünk mellett feltüntettük, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, így egyszerűen ki tudod választani a Számodra megfelelő alternatívát. Ha kifejezetten fontos, hogy hazai gyártású termékek közül vásárolj, akkor Neked a Proud2BeHUN jelzésű termékeinket ajánljuk.

Azokra is gondolunk, akik nem szeretnének lemondani a saját, egyedi elképzeléseikről: PLA és papír poharainkat, fa evőeszközeinket, cukornád elviteles dobozainkat, PLA salátás tálainkat és szalvétáinkat is kérheted egyedi dizájnnal. Ígérjük, sem a saját logódról, sem az unikornis dizájnról nem kell lemondanod.

Bemutatótermünkben arra is van lehetőség, hogy személyesen is megismerd termékeinket. Várunk szeretettel komáromi bemutatótermünkbe, hogy egy finom, főzölgő kávé mellett jobban megismerkedhess az Ökotermék csapatával és termékeinkkel.

Tudjuk, hogy az internet az információk kiapadhatatlan forrása, de ha mégis nálunk szeretnél több információt megtudni az általunk használt alapanyagokról vagy a legfrissebb fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos hírekről, akkor nézz szét a blogunkban, ahol rendszeresen frissülő tartalmakkal várunk Titeket.

Hiszünk benne, hogy változást csak közös összefogással tudunk elérni, ezért indítottuk útjára az Ökotermék partnerprogramjait. Amennyiben környezetbarát megoldásokat kereső vállalkozó vagy, fedezd fel a partnerprogramjaink nyújtotta lehetőségeket.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

PARTNER PROGRAM KEDVEZMÉNYEK

 • BRONZ - 2%-os kedvezmény minden termékből
  Nincs rendelési kötelezettség. (Csak weboldal regisztráció szükséges)
 • EZÜST - 2%-os kedvezmény, ingyenes kiszállítás 
  Minimum 50 000 Ft egyszeri rendelés (nettó)
 • ARANY  - 5%-os kedvezmény, ingyenes kiszállítás 
  Minimum 100 000 Ft egyszeri rendelés  (nettó)
 • PLATINUM - 10%-os kedvezmény, ingyenes kiszállítás 
  Minimum 4 rendelés szükséges 3 hónapon belül, legalább egy rendelés összegének meg kell haladnia a 150 000 Ft értéket (nettó)
 • VISZONTELADÓI PROGRAM
  Egyedi árazás, minimum 12 hónap folyamatos Platinum státusz megtartása esetén lehetséges

 

* Minden szint eléréséhez webshop regisztráció szükséges.

Fill out my online form