Ökotermék.hu Média megjelenések

VIDEÓK

ALTERNATÍV ALAPANYAGOK A VENDÉGLÁTÁSBAN A MŰANYAG LEVÁLTÁSÁRA!

Ahogy a fogyasztóknak, vendégeknek, úgy a vendéglátóhelyeknek is egyre fontosabb, hogy a műanyag tányérokat, evőeszközöket alternatív megoldásokra cseréljék. Erre lehet jó alternatíva például a kukoricakeményítő, mint alapanyag, ami a műanyag összes pozitív tulajdonságával rendelkezik, de nem szennyezi annyira a környezetet. Fontos azonban odafigyelni, hogy hogyan gyűjtjük, hiszen nem lehet a műanyaggal együtt a szemetesbe dobni!

I. ÖKONAP MOLAJBAN (KOMÁROMBAN)

Kerekasztal beszélgetés, főzőverseny és gyermekkoncert is várta a családokat az elmúlt vasárnap a Molaji városrészen rendezett Öko napon. A rendezvény célja, hogy szórakoztató, családias programokkal egybekötve népszerűsítse a környezettudatos gondolkodást.(Forrás: KTV, szerk.: Lelkes Anett, op.: Varga Zsolt)

EVERNESS FESZTIVÁL MADÁRTÁVLATBÓL

2018 Everness Fesztivál szombaton (légi felvétel). ÖKOTERMÉK biztosította az eszközöket a vendéglátósoknak az étel udvarban. Környezettudatos rendezvény az Evereness.

Ma egy fészek, holnap az óceán!

"Ma egy fészek, holnap az óceán!" 1.rész - Varázslatos Magyarország | Hortobágyi Nemzeti Park

Ma egy fészek, holnap az óceán!

"Ma egy fészek, holnap az óceán!" 3.rész - Varázslatos Magyarország | Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Steiner Kristóf Konyhája

Steiner Kristóf Konyhája

Vegan Love - A húsmentes szerelem

Vegan Love - A húsmentes szerelem - Partnerünk bemutatkozik

Tények a TV2-n

Betilthatják a műanyag zacskókat

RÁDIÓ RIPORTOK

JAZZY rádió riport

Forradalom a gasztronómiában. Ökotermék riport a Jazzy Rádióban. A riportban az új típusú környezetbarát alapanyagokról (cukornád rost, PLA, pálmalevél stb.) van szó.

További videók

CIKKEK