PLA Salátás Tál, 800 ml, Csuklós Fedővel

Elérhetőség: Raktáron
Csak 100 maradt
CikkSzám:
17525
184,25 Ft 145,08 Ft

PLA salátákhoz való elviteles tálunk átlátszó, így biztosak vagyunk benne, hogy a tálban tálalt vitamindús saláta izgalmas színvilága sok tekintetet vonz majd. Elviteles tálaink többféle méretben érhetők el, hogy a saláták esetében is legyen környezetbarát alternatíva kompromisszumok nélkül.
Az elviteles salátás tál alapanyagául szolgáló PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül,
ezért biológiai úton lebontható. A PLA melletti érvként szól még, hogy az előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében. A PLA-ból készült termékek közvetlenül érintkezhetnek az élelmiszerekkel, ezért kiválóan alkalmasak élelmiszerek elsődleges csomagolására. Az alapanyag azonban érzékeny a hőre, így hideg ételekhez és italokhoz ajánljuk.

PLA Salátás Tál, 800 ml, Csuklós Fedővel csak 100 darabonként vásárolható

Az Ökotermék kukoricából (hivatalos nevén PLA-ból) készült termékei 100%-ig lebomlanak, így használat után nem szennyezik a környezetet.

További információ
Súly (kg / doboz) 32
Anyag PLA
Szín Átlátszó
Hosszúság (mm) 162
Szélesség (mm) 170
Magasság (mm) 77
Nyomtatható Igen
Osztás 1
Írd le az értékelésedet
Vélemény:PLA Salátás Tál, 800 ml, Csuklós Fedővel