PLA desszert pohár, 145ml, Ø76 x 61mm

Elérhetőség: Raktáron
Csak 400 maradt
CikkSzám:
19475_
37,36 Ft 29,42 Ft

PLA desszertes poharaink több méretben érhetők el és átlátszók, így a bennük tálalt ínycsiklandozó finomságok nemcsak az ízlelőbimbókat kényeztetik, de a szemet is gyönyörködtetik. Desszertes poharunkra való, PLA alapanyagú fedőnket lefelé görgetve, a Kapcsolódó termékeknél találod meg.
A PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül, ezért biológiai úton lebontható. A PLA melletti érvként szól még, hogy az előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében. A PLA-ból készült termékek közvetlenül érintkezhetnek az élelmiszerekkel, ezért kiválóan alkalmasak élelmiszerek elsődleges tálalására és csomagolására. Az alapanyag azonban érzékeny a hőre, így hideg ételekhez és italokhoz ajánljuk. 

PLA desszert pohár, 145ml, Ø76 x 61mm csak 50 darabonként vásárolható

Az Ökotermék kukoricából (hivatalos nevén PLA-ból) készült termékei 100%-ig lebomlanak, így használat után nem szennyezik a környezetet.

További információ
Gyártó Naturesse
Súly (kg / doboz) 0
Kartonos kiszerelés (db/karton) 50
Csomag kiszerelés (db/csomag) 50
Anyag PLA
Szín Átlátszó
Átmérő (mm) 76
Nyomtatható Igen
Írd le az értékelésedet
Vélemény:PLA desszert pohár, 145ml, Ø76 x 61mm