Salátás tál, kerek, PLA, 950ml

Elérhetőség: Nincs raktáron
Csak 0 maradt
CikkSzám:
13650
128,10 Ft 100,87 Ft

PLA salátákhoz való elviteles tálunk átlátszó, így biztosak vagyunk benne, hogy a tálban tálalt vitamindús saláta izgalmas színvilága sok tekintetet vonz majd. Elviteles tálaink többféle méretben érhetők el, hogy a saláták esetében is legyen környezetbarát alternatíva kompromisszumok nélkül. A salátás tálhoz illő, PLA alapanyagú tetőt lefelé görgetve, a Kapcsolódó termékeknél találod.
Az elviteles salátás tál alapanyagául szolgáló PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül,
ezért biológiai úton lebontható. A PLA melletti érvként szól még, hogy az előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében. A PLA-ból készült termékek közvetlenül érintkezhetnek az élelmiszerekkel, ezért kiválóan alkalmasak élelmiszerek elsődleges csomagolására. Az alapanyag azonban érzékeny a hőre, így hideg ételekhez és italokhoz ajánljuk.

Az Ökotermék kukoricából (hivatalos nevén PLA-ból) készült termékei 100%-ig lebomlanak, így használat után nem szennyezik a környezetet.

További információ
Gyártó Naturesse
Súly (kg / doboz) 17.7300
Anyag PLA
Csomag kiszerelés (db/csomag) 50
Kartonos kiszerelés (db/karton) 300
Szín Átlátszó
Magasság (mm) 83
Nyomtatható Nem
Osztás 1
Írd le az értékelésedet
Vélemény:Salátás tál, kerek, PLA, 950ml