PLA salátás tál, 750ml Ø121mm x 110mm

Elérhetőség: Raktáron
Csak 500 maradt
CikkSzám:
19498
123,53 Ft 97,27 Ft

PLA salátákhoz való elviteles tálunk átlátszó, így biztosak vagyunk benne, hogy a tálban tálalt vitamindús saláta izgalmas színvilága sok tekintetet vonz majd. Elviteles tálaink többféle méretben érhetők el, hogy a saláták esetében is legyen környezetbarát alternatíva kompromisszumok nélkül. A salátás tálhoz illő, PLA alapanyagú tetőket lefelé görgetve, a Kapcsolódó termékeknél találod.
Az elviteles salátás tál alapanyagául szolgáló PLA tulajdonságaiban hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, azonban a hagyományos értelemben vett műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből készül,
ezért biológiai úton lebontható. A PLA melletti érvként szól még, hogy az előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében. A PLA-ból készült termékek közvetlenül érintkezhetnek az élelmiszerekkel, ezért kiválóan alkalmasak élelmiszerek elsődleges csomagolására. Az alapanyag azonban érzékeny a hőre, így hideg ételekhez és italokhoz ajánljuk.

PLA salátás tál, 750ml Ø121mm x 110mm csak 50 darabonként vásárolható

Az Ökotermék kukoricából (hivatalos nevén PLA-ból) készült termékei 100%-ig lebomlanak, így használat után nem szennyezik a környezetet.

További információ
Gyártó Naturesse
Súly (kg / doboz) 0
Anyag PLA
Csomag kiszerelés (db/csomag) 50
Kartonos kiszerelés (db/karton) 600
Szín Átlátszó
Hosszúság (mm) 121
Szélesség (mm) 110
Írd le az értékelésedet
Vélemény:PLA salátás tál, 750ml Ø121mm x 110mm