Karácsonyi Pohár Kollekció (15 db pohár)

Elérhetőség: Raktáron

CikkSzám:
VDW-XMM5

Legalacsonyabb ár 2 069,47 Ft 1 629,50 Ft

Karácsonyi Pohár Kollekció (15 db pohár) testreszabása
5 x 16 oz Dupla falú, szarvas mintás kék színű pohár (Megközelítőleg 4,5 dl)   + 0,00 Ft 0,00 Ft

* kitöltése kötelező

Testreszabásaid
Karácsonyi Pohár Kollekció (15 db pohár)
Karácsonyi Pohár Kollekció (15 db pohár)

Raktáron

2 069,47 Ft 1 629,50 Ft

Összefoglaló

  Vidd haza a karácsonyi vásár hangulatát! A szeretet ünnepe lassan itt kopogtat az ajtónkon, hamarosan jön a karácsonyi csúnya pulcsik, a mályvacukros forró csokik és a kihagyhatatlan gyümölcsteák ideje!

  Visszatekintve 2020-as év rengeteg szempontból rendhagyó volt, megannyi változással és alkalmazkodással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el kell engednünk a forralt bortól és kürtöskalácstól illatozó karácsonyi vásár hangulatát, csak más kontextusba kell helyezni. A Vegware duplafalú a jegesmedve, pingvin és szarvas mintás kartonpoharai a vágyott karácsonyi vásár hangulatát csempészik be otthonunkba és aligha akad olyan ember, aki nem posztolná szívesen a szerelmes jegesmedve párt és a táncoló pingvineket ábrázoló poharakat Facebook-ra vagy Instagramra. A poharak családi kiszerelése lehetővé teszi, hogy a családból vagy baráti társaságból mindenki egyforma pohárból kortyolgassa kedvenc karácsonyi italát.

  A kínálatunkban helyet kapó termékek a többféle dizájnon túl duplafalúak, így bármennyire legyen forró az ital, senki ujjait nem fogja megégetni. A többféle méretben kapható poharak a Vegware többi melegitalos termékéhez hasonlóan FSC és Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkeznek.

  Csomagolási adatok:

  15 db/ csomag

  További információ
  Anyag Papír
  Nyomtatható Nem
  Írd le az értékelésedet
  Vélemény:Karácsonyi Pohár Kollekció (15 db pohár)