12 oz Dupla falú, jegesmedve mintás piros pohár (Megközelítőleg 3,4 dl)

CikkSzám:
VDW-12-XMPB
47,92 Ft 37,73 Ft

Vidd haza a karácsonyi vásár hangulatát! A szeretet ünnepe lassan itt kopogtat az ajtónkon, hamarosan jön a karácsonyi csúnya pulcsik, a mályvacukros forró csokik és a kihagyhatatlan forralt borok ideje!

12 oz Dupla falú, jegesmedve mintás piros pohár (Megközelítőleg 3,4 dl) csak 500 darabonként vásárolható

Vidd haza a karácsonyi vásár hangulatát! A szeretet ünnepe lassan itt kopogtat az ajtónkon, hamarosan jön a karácsonyi csúnya pulcsik, a mályvacukros forró csokik és a kihagyhatatlan forralt borok ideje!

Visszatekintve 2020-as év rengeteg szempontból rendhagyó volt, megannyi változással és alkalmazkodással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el kell engednünk a forralt bortól és kürtöskalácstól illatozó karácsonyi vásár hangulatát, csak más kontextusba kell helyezni. A Vegware duplafalú a jegesmedve, pingvin és szarvas mintás kartonpoharai a vágyott karácsonyi vásár hangulatát csempészik be otthonunkba és aligha akad olyan ember, aki nem posztolná szívesen a szerelmes jegesmedve párt és a táncoló pingvineket ábrázoló poharakat Facebook-ra vagy Instagramra. A poharak családi kiszerelése lehetővé teszi, hogy a családból vagy baráti társaságból mindenki egyforma pohárból kortyolgassa kedvenc karácsonyi italát.

A kínálatunkban helyet kapó termékek a többféle dizájnon túl duplafalúak, így bármennyire legyen forró az ital, senki ujjait nem fogja megégetni. A többféle méretben kapható poharak a Vegware többi melegitalos termékéhez hasonlóan FSC és Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Csomagolási adatok:

500 db/ karton
20 csomag / karton 
25 db / csomag 

A 12 oz Dupla falú, jegesmedve mintás piros színű poharak csak kartonos mennyiségben rendelhetőek. Ettől eltérő kiszerelési igény esetén, kérjük vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

További információ
Anyag Papír
Szín Mintás
Nyomtatható Nem
Logozhato Nem
Írd le az értékelésedet
Vélemény:12 oz Dupla falú, jegesmedve mintás piros pohár (Megközelítőleg 3,4 dl)